Webhotelli & virtuaalipalvelimet

01
Siirry osoitteeseen kianihosting.fi
02
Löydä itsellesi sopiva hosting-ratkaisu
03
Ota ratkaisu käyttöön ja nauti!
Webhotelli & virtuaalipalvelimet

Web-hosting on prosessi, jossa verkkosivuille ja verkkosovelluksille tarjotaan tilaa verkossa. Hosting-palveluntarjoajat tallentavat verkkosivustosi tiedostot palvelimilleen, joita ne käyttävät sisällön välittämiseen internetiin. Useimmat hosting-palveluntarjoajat tarjoavat jaettuja hosting-sopimuksia, joka tarkoittaa, että useat verkkosivustot käyttävät samaa palvelintilaa palveluntarjoajan verkossa. Tätä jaettua tilaa käytetään tyypillisesti pienille verkkosivustoille tai blogeille, eikä se useinkaan tarjoa riittävästi tilaa suurten verkkokauppasivustojen tai suurten verkkosovellusten ylläpitämiseen.

Dedicated server palveluna tarjoaa enemmän levytilaa, nopeammin latautuvat verkkosivustot ja paremman hallinnan palvelimiin kuin jaettu ylläpitopalvelu. Erillispalvelin voi myös tarjota korkeamman turvallisuustason kuin jaettu isäntä, tietojen vähentämisen ja katastrofista toipumisen. Verkkosivustot ovat turvallisempia, kun niitä ylläpidetään erillisellä palvelimella.

Tarjoamme markkinoiden edullisimmat jaetut ja dedikoidut ylläpito paketit. Jaetut ylläpito palvelumme tarjoavat eniten tilaa, ja ne ovat ihanteellisia pienille yrityssivustoille tai henkilökohtaisille blogeille. Erillispalvelinratkaisumme tarjoavat eniten tilaa, ja ne sopivat erinomaisesti suurille verkkokauppasivustoille tai verkkosovelluksille. Jaetut ylläpito pakettimme on varustettu cPanelilla, tehokkaalla hallintaohjelmistolla, ja ne tarjoavat sinulle verkkosivustosi hallintaan tarvittavat työkalut, kuten verkkosivuston rakentajan, sisällönhallintajärjestelmän ja muita kehittyneitä ominaisuuksia.

Olemme pieni yritys. Tiedämme, millaista on tarvita paljon ylläpitotilaa, mutta olla käyttämättä paljon varoja. Tarjoamme kohtuuhintaisia jaettuja ja dedikoituja ylläpito paketteja. Kannamme kuitenkin myös vakavasti vastuumme tarjota parhaan mahdollisen ylläpito kokemuksen.

Haluaisitko aloittaa? Ota rohkeasti yhteyttä.
Ota yhteyttä